• Bosal
  • Ferodo
  • Gates
  • NGK
  • Continental
  • Philips
  • Varta
  • SKF

Historie Frans Wolters

1980
Ons bedrijf is opgericht op 1 oktober 1980, de start vond plaats in een schuur bij de ouderlijke woning van Frans Wolters in het buitengebied van Enter. Wij beschikten hier over een werkplaats die was voorzien van een smeerkelder en ruimte bood aan 2 auto’s. Op het buitenterrein konden +/- 15 auto’s gestald worden. Reeds binnen afzienbare tijd na deze start namen de werkzaamheden en de aantallen auto’s dusdanige vormen aan dat dit voor de gemeente reden was om verdere uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten in het buitengebied te verbieden. Het werd tijd om uit te kijken naar een andere locatie.

1983 – 1984
Deze locatie werd begin 1983 gevonden op het industrieterrein aan de Fleuweweg te Enter.
December 1983 was de nieuwbouw gereed zodat wij per 1 januari 1984 onze activiteiten voort konden zetten vanuit een nieuw garagepand voorzien van alle mogelijke gemakken.

1987
Het klantenbestand steeg gestaag, en het aantal verkochte auto’s groeide elk jaar. Dit was voor ons reden om in 1987 de werkplaats oppervlakte behoorlijk uit te breiden.

1993
In 1993 is ons bedrijf uitgebreid met een autowasserette, nieuwe magazijnruimte en een opslagruimte voor milieuonvriendelijke stoffen.

1996
Om het geheel compleet te maken is er in 1996 een geheel nieuwe showroom bijgebouwd, en tevens is de werkplaats toen gerenoveerd.

1997
Wij zijn in 1997 aangesteld als dealer van Ligier Brommobielen voor de regio Twente.

1996 – 2009
In deze periode zijn diverse kleine verbouwingen en verbeteringen uitgevoerd, ook is er steeds geïnvesteerd in nieuwe gereedschappen en test apparatuur.

2010
In 2010 is onze receptie en kantoorruimte geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe apparatuur, tevens is de rest van het pand zowel van binnen als buiten voorzien van nieuwe kleuren.

2012
Per 1 Maart 2012 zijn wij officieel AutopriceDirekt Partner geworden. Een Europese verkoopmodule, waarbij u als consument uw eigen auto kunt samenstellen en bestellen.
Op onze website kunt u met de car-configurator een nieuwe auto naar eigen wensen samenstellen en uw eventuele inruilauto bij ons aanbieden.
Uiteindelijk zullen wij zorgdragen voor de perfecte aflevering van uw nieuwe auto met bijbehorende service en fabrieksgarantie.

2012 – Heden
Op dit moment beslaat ons pand een oppervlakte van 1000 m2. Er zijn 3 monteurs werkzaam in onze werkplaats die voorzien is van alle moderne gereedschappen die tegenwoordig nodig zijn voor service en onderhoud aan moderne personen- en bedrijfsauto’s. Tevens beschikken wij over de modernste computer gestuurde diagnose- en testapparatuur zodat lange zoektijden naar storingen verleden tijd zijn. Ook beschikken wij over alle informatie om uw auto volgens fabrieksvoorschriften te kunnen onderhouden.

Onze voorraad occasions bestaat gemiddeld uit ongeveer 75 auto’s van zeer recente bouwjaren
Klik hier voor ons aanbod occasions >>

Continu diverse nieuwe auto’s op voorraad die wij met hoge kortingen leveren
Klik hier voor ons aanbod nieuwe auto's >>

Tweets van @ABFransWolters