• Bosal
  • Ferodo
  • Gates
  • NGK
  • Continental
  • Philips
  • Varta
  • SKF

Sinds 1997 zijn wij de Ligier Dealer voor Twente en Salland

Maak hieronder uw keuze voor meer informatie

Ligier Historie  Ligier modellenoverzicht  Ligier Wagenaanpassing
 

Frans Wolters Brommobielen

U heeft er vast wel eens een zien rijden, of over gehoord ; de Ligier brommobiel,

Brommobielen zijn steeds meer in. Meer en meer mensen vinden hun zelfstandigheid en vrijheid terug met de handige modellen van Ligier.
De Ligier is de grootste en ruimste brommobiel die momenteel leverbaar is op de markt.

Natuurlijk is er keuze van een standaard uitvoering tot een zeer luxe uitvoering die in verschillende kleuren leverbaar zijn. Op deze site kunt U alle gegevens terug vinden zoals types, uitvoeringen, kleuren, technische informatie en prijslijsten.

Financieel heeft de Ligier ook wat in petto ; een zeer laag brandstof verbruik, geen wegenbelasting en een aantrekkelijk verzekeringstarief.

Bij elke Ligier is inbegrepen een pakket gratis rijlessen, verzorgd door een erkende Bovag rijschool in uw omgeving. De huidige serie brommobielen van Ligier zijn zeer doordacht en geven de klant datgene waar hij of zij naar vraagt n.l. Comfort, Betrouwbaarheid, Veiligheid en Duurzaamheid.
De Ligier modellen worden geleverd met 2 jaar volledige garantie en 2 jaar mobiliteitsgarantie.
 
Ook op het gebied van verzekeringen betreffende brommobielen kunnen wij u van dienst zijn, vraag rustig naar onze scherpe tarieven en gunstige voorwaarden.

U kunt bij ons ook een Ligier brommobiel financieren, informeer naar de mogelijkheden.

Als dealer beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats, geschoold personeel en een actueel magazijn zodat wij uw brommobiel naar behoren kunnen onderhouden en repareren.
Als brommobilist of als toekomstig brommobilist kunt U ook gebruik maken van onze haal en breng service ten behoeve van onderhoud en/of reparatie aan uw brommobiel.

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met ons op, of kom rustig langs bij ons in de showroom voor uitleg of proefrit. Ingeval U niet over vervoer beschikt kunnen wij u desgewenst ophalen en nadien weer terug brengen naar huis.

De Ligier modellen en de koffie staan voor u klaar,

Met vriendelijke groet

 

 

Onze voorraad occasions bestaat gemiddeld uit ongeveer 75 auto’s van zeer recente bouwjaren
Klik hier voor ons aanbod occasions >>

Continu diverse nieuwe auto’s op voorraad die wij met hoge kortingen leveren
Klik hier voor ons aanbod nieuwe auto's >>

Tweets van @ABFransWolters